Reparasjonssveising

Drammen Sveiseservice AS har over 15 års erfaring med sveising i produksjon og industri.

Drammen Sveiseservice AS

Vi tilbyr 24-timers service, innleietjenester, sertifisert sveiser og montering.

Vi utfører reparasjonssveising

Lang erfaring, gode forberedelser og riktig teknikk, sikrer deg et godt sluttresultat

Vi utfører alt av reparasjoner for industri, bygg og anlegg, rekkverk og lignende som trenger vedlikehold og reparasjon ved sveising.

Ødelagte eller defekte metallkonstruksjoner kan føre til tap av produktivitet og økte kostnader for din bedrift. Derfor tilbyr vi pålitelig og effektiv sveising, som sikrer at din produksjon eller virksomhet kan gjenoppta normal drift så snart som mulig.

Med vår lange erfaring og kompetanse innen reparasjonssveising, kan vi reparere alle typer metallkonstruksjoner, fra små deler til store og komplekse strukturer. Våre sertifiserte sveisere sørger alltid for å gjøre jobben på best mulig måte etter de beste standarder.

Med bred erfaring innen reparasjonssveising på en rekke materialer, inkludert stål og aluminium, bruker vi kun de beste materialene og utstyret for å sikre en sikker og effektiv reparasjon av ditt utstyr. Kontakt oss i dag og fortell oss hva du trenger hjelp til!

Send oss en beskrivelse og bilde av jobben

RING OSS

+47 47 32 77 29

SEND E-POST

post@drss.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle