Sveising av rustfritt stål

Drammen Sveiseservice AS har over 15 års erfaring i produksjon og industri.

Drammen Sveiseservice AS

Vi tilbyr 24-timers service, innleietjenester, sertifisert sveiser og montering.

Vi utfører sveising av rustfritt stål

Lang erfaring, gode forberedelser og riktig teknikk, sikrer deg et godt sluttresultat

Sveising av rustfritt stål må følge spesifikke retningslinjer og standarder for å sikre et sluttresultat av høy kvalitet. Dette må man gjøre for å unngå deformasjoner og spenninger under sveising, siden rustfritt stål har høy varmeledningsevne og lav termisk utvidelse.

Det er derfor veldig viktig å velge riktig sveiseprosess og teknikk før man begynner. Her er nøye utførte forberedelser før sveising en stor del av arbeidet. Vår lange erfaring og fagkompetanse innen dette området av sveisefaget, gjør at vi utfører denne typen sveising på en trygg og effektiv måte.

Noen vanlige sveiseteknikker som brukes for sveising av rustfritt stål inkluderer:

Når vi velger sveiseteknikk tar vi valget avhengig av flere forskjellige faktorer. For eksempel på bakgrunn av materialets tykkelse, sveiseområdet eller sveisekravene.

Vi opererer selvfølgelig innenfor alle sikkerhetskrav og HMS-standarder for trygg og sikker sveising. For oss har det alltid vært viktig å forstå stålets egenskaper og hvordan materialet oppfører seg. På den måten kan vi foran hver jobb på en ordentlig måte vurdere materialene vi arbeider med, og hvordan vi skal gjennomføre våre oppdrag på den mest effektive måten.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om sveising av rustfritt stål, eller har et sveiseoppdrag du ønsker utført. Med oss på laget får du alltid det beste sluttresultatet. Nederst på siden kan du sende oss en melding og et bilde av jobben du vil ha gjort. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på sveising!

Send oss en beskrivelse og bilde av jobben

RING OSS

+47 47 32 77 29

SEND E-POST

post@drss.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle