Sveising av aluminium

Drammen Sveiseservice AS har over 15 års erfaring i produksjon og industri.

Drammen Sveiseservice AS

Vi tilbyr 24-timers service, innleietjenester, sertifisert sveiser og montering.

Vi utfører sveising av aluminium

Lang erfaring, gode forberedelser og riktig teknikk, sikrer deg et godt sluttresultat

En av de største utfordringene ved sveising av aluminium er oksidlaget som omgir materialet. Dette laget smelter først ved en temperatur på rundt 2015 ℃, mens aluminiumet smelter ved rundt 650 grader, avhengig av legeringen. For å sveise aluminium er det nødvendig å fjerne eller fortrenge oksidet uten å smelte aluminiumet bort, og det finnes flere teknikker som kan brukes til dette formålet.

Aluminium har en begrenset fasthet, men det brukes som utgangspunkt for å lage legeringer med styrkeegenskaper som kan sammenlignes med stål. Disse legeringene kan være enda mer krevende å sveise på grunn av deres komplekse sammensetning, men kan tilby enestående ytelse og holdbarhet når de sveises riktig.

Med vår erfaring og fagkunnskap rundt sveising av aluminium, kan du stole på at ditt prosjekt er i trygge hender hos oss.

Vanlige teknikker for sveising av aluminium

Blant de vanligste teknikkene for sveising av aluminium er TIG-sveising og MIG-sveising. Begge teknikkene kan gi høy kvalitet og sterke sveiser når de utføres av erfarne fagfolk. I tillegg kan punktsveising brukes til å koble sammen tynne aluminiumsdeler, for eksempel i bilindustrien.

Fordelene ved å sveise aluminium inkluderer ikke bare lav vekt og høy styrke, men også utmerket korrosjonsbestandighet og varmeledningsevne. Aluminiumssveising kan være en svært effektiv måte å lage komplekse konstruksjoner og deler på, og kan bidra til å redusere vekt og forbedre ytelsen i en rekke applikasjoner.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på sveising av aluminium.

Send oss en beskrivelse og bilde av jobben

RING OSS

+47 47 32 77 29

SEND E-POST

post@drss.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle